Få pris på dine
forsikringer nå!

Beregner pris...

 • Jeg husker ikke mitt registreringsnummer

 • Andre forsikringer?

  Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger, det betyr at vi kan tilby deg de fleste typer av skadeforsikringer. Selv om du ikke kan beregne pris på alle produkter via våre nettsider, tilbyr vi fornuftige priser også på øvrige forsikringsprodukter. 


  Ta kontakt på telefon 03712 eller vår LiveChat om du ønsker pris eller mer informasjon om våre øvrige forsikringsprodukt.

   

  Les mer eller last ned vilkår

  Vi kan også forsikre:

  - Motorsykkel
  - Moped
  - Campingvogn og tilhengere
  - Husdyr (Hund og katt)
  - Snøscooter
  - Traktor
  - Veterankjøretøy
  - Øvrige kjøretøy

Image

Bruker du sosiale medier?

Vi lever i stor grad livene våre på nettet, og sosiale medier som Facebook, Snapchat og Twitter er en stor del av vår og ikke minst barn og unges hverdag. Nå kan du få hjelp hvis din identitet blir misbrukt.

Det kan plutselig dukke opp regninger på ting du ikke har kjøpt. Din digitale identitet blir misbrukt med falske profiler eller uønsket deling av bilder. Forsikringen Trygg På Nett dekker hele familien ved ID Tyveri og behov for Rens På Nett.

Les mer

Kollektiv innboforsikring

Vi tilbyr en av markedets beste og billigste kollektive innboforsikringer for våre medlemmer. 

Du kan beregne pris og bytte forsikring direkte via vår nettløsning. Vi tar oss av alt det praktiske i forbindelse med flytting fra annet selskap. Er du usikker eller trenger hjelp, er våre rådgivere klar til å hjelpe deg, enten via vår LiveChat, eller på telefon.

Kollektiv innboforsikring
Image

Hund og katt

Nå kan du endelig forsikre både hund og katt hos oss. Dette er et produkt som har vært etterspurt av våre kunder, og vi har lyttet. 

Ta kontakt med oss på telefon eller slå av en prat med oss via vår LiveChat hvis du ønsker et godt forsikringstilbud - vi er her for deg!

Kontakt oss

Kundeservice

Vi er her for deg alle hverdager. Ring oss på telefon, eller chat med oss hvis du har spørsmål eller trenger råd rundt nye forsikringsprodukter.

Våre rådgivere vil alltid gjøre sitt beste for at du skal ha det bra!

Kontakt oss
Image
Image

Vi flytter for deg

Det har aldri vært enklere å flytte forsikring enn nå. Visste du at du kan flytte forsikringsselskap når du selv måtte ønske? Og det beste av alt; vi gjør hele flyttejobben for deg.

Du kan enten kjøpe forsikringen på våre nettsider, eller ta kontakt med oss på telefon, så hjelper vi deg - enklere blir det ikke!

Kontakt oss